“Jurnalul Național” / 09.09.2007
“Ce ştiţi despre vedetele şi formaţiile din muzica electronică? Curentul nu e nou, cel puţin nu în lume. După 1990 au apărut şi pe la noi DJ, unii mai talentaţi, alţii doar cu fiţe. Vremea a trecut, din păcate snobismul fără acoperire a rămas. Un exemplu, de “aşa da” l-a dat “Fundaţia Anonimul”, organizator “Delta Music Fest”.
PERFORMANŢĂ. E o adevărată realizare să aduci în acelaşi loc nume de marcă din muzica electronică şi public avizat, dar să faci asta într-un loc greu accesibil, de o frumuseţe ce-ţi taie respiraţia, e o adevărată performanţă. Şi o binecuvântare! Dacă starea vremii nu o poţi schimba, dispoziţia poţi să o îmbunătăţeşti, iar de bună dispoziţie nu s-a dus lipsă. În cele trei zile de festival, vremea a fost rea, însă n-a fost vitregă. Soarele a mai ieşit din când în când, cât să zvânte nisipul sau să bucure iubitorii de frumos de spectacolul răsăritului sau al apusului. Cu toate că a plouat, a tunat şi-a fulgerat, a fost vânt şi frig, n-a fost de-ajuns ca să se sperie “degustătorii” de muzică electronică.”

“Cotidianul” / 04.09.2007
“Am venit de foarte departe și nu înțelegem ce naiba facem noi aici, cântând pentru niște români în Delta Dunării, la capătul lumii. Sunteți un public foarte misto” a spus MC Juice Aleem în timpul DJ set-ului Coldcut, care a comunicat cu publicul pe tot parcursul performance-ului, improvizând versuri despre Deltă și festival și oamenii de aici. Și într-adevăr, festivalul de la Sf. Gheorghe a câștigat mult prin izolare și muzica bună. “Ținând cont de faptul că acesta a fost doar un pilot în care media de vârsta a publicului a depășit cu mult vârsta organizatorilor, care este undeva pe la 22- 23 de ani, a fost un eveniment mai mult decât reușit. Nu zic că a fost perfect, dar a fost peste așteptările tuturor”, ne spune Dragos Ioja, un spectator.
Oamenii din public păreau că se știu toți între ei, dar asta de la un punct oricum nu mai conta pentru că într-un loc în care poliția de frontieră se oferă să ducă turiștii cu mașina la plajă pentru că sunt bălți pe drum, convențiile sociale se modifică. După concertul lor, cei de la Coldcut au stat în public și s-au lăsat convinși să se întoarcă pe scenă, unde au improvizat cu cine s-a nimerit să aibă ceva de cântat la-ndemână. “Pentru un eveniment aflat la prima ediție, destul de îndrăzneață, Delta Music Fest și-a propus multe și a realizat aproape tot. Publicul s-a autoselectat pe sprânceană, scena a fost un model de profesionalism, lineup-ul un "must hear", locul paradisiac.”

“Sunete” / Septembrie 2007
Delta Music Fest - Jurnalul aventurierului muzical
“Mulți dintre noi, aventurieri prin spațiu/timp/sunete, ne-am obișnuit deja cu zile întregi de călătorie spre destinații muzicale. Fie că e vorba de Sziget, TMBase, Hoya sau alte festivaluri ori evenimente, vezi mereu fețele cunoscute ale celor cu poftă de sound nou și distracție. Diferența dintre noi și voi? Simplă. Voi parcurgeți câțiva kilometri la umbră de lux, coborâți rapid în ușa clubului și intrați fulgerător în lumea ochelarilor de soare și a hainelor strălucitoare. Frumos, nu comentez… Noi, pe de altă parte, parcurgem sutele, la umbră de te miri ce (am cãlãtorit și cu un vagon de poștã, no worries), dar agitați nu de cofeinã, efedrinã, teinã, amfetaminã ci de nerãbdarea unei experiențe muzicale incredibile. Și când ți se oferã ocazia sã pleci mai departe decât ai fãcut-o vreodatã în România, sã vezi artiști nemaivãzuți la noi, cum poți rezista tentației?! Eu n-am reușit și iatã-mã în mica epopee pe care o voi dezvãlui dupã puterile condeiului digital, pe care-l apãs timid și îngrozit cã nu voi reuși nici într-o mie de pagini sã redau experiența Delta Music Fest.
Odatã ajunși în complexul festivalului, micile întrebãri legate de organizare și sunet, care-mi rãsunau  rãutãcios înainte de a ajunge aici, se risipesc imediat. Scena aratã bine, sunetul promite, mâncarea și bãutura sunt accesibile, totul pare uns cu alifie de profesionalism.
Fundatia Anonimul meritã toate laudele pentru un line-up gândit aproape perfect. Tot ei meritã laude pentru efort și organizare impecabile, cu mult peste tot ce-am vãzut cã se poate în România acum. Deci se poate!
Cât despre Deltã, mergeți cu miile dar nu vã bateți joc, pãstrați-vã capetele plecate ca în fața lui Dumnezeu în persoanã. Amin!”