Marile Premii PROMETHEVS

Sunt acordate de Fundatia ANONIMUL, incepand cu anul 2002, unor artisti romani, pentru urmatoarele domenii: literatura, muzica, arte vizuale si artele spectacolului.
mai multe detalii

  Proiecte educationale

Educatie si cultura prin cinema, Scoala Normala Superioara Bucuresti, Romanian Journal Of Society And Politics.
mai multe detalii

  Romania Literara

La inceputul anului 2002, Fundatia ANONIMUL, din dorinta de a sustine literatura romana si talentele autentice, a devenit coeditor al "Romaniei literare", prilej cu care prestigioasa revista a fost prezentata publicului intr-un nou format grafic.
mai multe detalii

  Festivalul de Muzica Tanara PROMETHEVS

Incepand cu anul 2005, Fundatia Anonimul organizeaza in luna iulie la Sf. Gheorghe, in Delta Dunarii, Festivalul de Muzica Tanara PROMETHEUS.
mai multe detalii

Gala Premiilor UNITER

Cu scopul de a incuraja tinerii artisti romani, incepand cu anul 2003, Fundatia ANONIMUL a acordat in fiecare an premii in cadrul Galelor UNITER.
mai multe detalii

Taberele de creatie de la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii

Incepand cu anul 2003, in perioada vacantei de vara, Fundatia ANONIMUL organizeaza in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe, tabere de creatie pentru tinerii artisti romani.
mai multe detalii

  Traducerea bibliei "Septuaginta"

Traducerea in limba romana a textului grecesc al Scripturii este un proiect stiintific de o importanta deosebita, realizat de un grup de tineri filologi romani.
mai multe detalii

Diverse

Festivalul de Muzica Clasica PROMETHEVS · Congresul European de Istorie a Religiilor · Un muzeu in primejdie! · "Porti si Gradini" - expozitie Mariana Macri · Intalniri, dialoguri, dezbateri · Festivalului National de Teatru Tanar "Ideo Ideis" - Alexandria
mai multe detalii